NIEUWS

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze brouwerij, aankondiging nieuwe bieren, workshops, evenementen en ander biernieuws.

Nieuws


05 maart 2021

DAAR IS ZE DAN!

...

Daar is ze dan!
Vrijdag 5 maart hebben we ons 5e biertje op de markt gebracht, 'Voorschotens Blondje’ .
Voorschotens Blondje is een mooie dame uit Voorschoten die enorm verlangt naar de opening van terrasjes, cafés en restaurants op de Voorstraat. Ze is een soepel blond bier en heeft door de gebruikte hopsoorten een licht kruidig, fruitig en citrustachtig karakter. Door haar frisse afdronk een heerlijke doordrinker voor elk jaargetijde. Een lekker ding dus!

22 november 2020

BIERPAKKETTEN EN RELATIEGESCHENKEN

...

Met de maand december in aantocht is het weer mogelijk om bierpakketten als Sint- of Kerstcadeau of als relatiegeschenk bij ons te bestellen. In onze webshop kunt u een basis bierpakket kiezen en deze verder aanvullen met verschillende opties. Heeft u specifieke wensen, nemen dan even contact met ons op via ons contactformulier of door ons een email te sturen.

22 november 2020

NIEUWE WEBSITE MET ONLINE VERKOOP VAN ONZE BIEREN

...

Vandaag is ons nieuwe website ‘online’ gegaan. We hebben de website een volledige facelift gegeven en er kan vanaf nu ook online worden besteld in onze online webshop.


Ons laatste nieuws op social media

Brewed by CAVÉ Webdesign 2020

...