Your address will show here +12 34 56 78

NIEUWS

Brouwerij CAVE

Artikel in de Voorschotense krant over lancering “Pareltje aan de Vliet” op 13 juli bij Slijterij Adegeest en Café De Lindeboom.Daan Verschoor neemt het eerste Pareltje van Voorschoten in ontvangst (Foto: Vsk)

Continue Reading
Brouwerij CAVE, Nieuws

Artikel in Leidsch Dagblad door Gertjan van Geen.© Foto Leidsch Dagblad

Continue Reading
CAVE Brewery

Afgelopen week heeft ons bier verder kunnen lageren. Het lageren is simpel gezegd het laten rusten en rijpen van het jongbier voordat het gebotteld kan gaan worden. De verwachting is dat we 24 juni kunnen gaan bottelen. Na het bottelen vindt de hergisting op fles plaats. Deze hergisting zal zo’n 2-3 weken duren. Bier blijft natuurlijk een natuur product en aangezien het de eerste keer is dat we dit bier brouwen in grote hoeveelheid kunnen we de exacte datum dat ons bier klaar is nog niet bepalen.Op dit moment plannenSEE DETAILS

Continue Reading
Brouwerij CAVE, Nieuws

Terwijl het bier lekker staat te vergisten in de vergistingstank is er de afgelopen week hard gewerkt aan de voorbereidingen van de lancering begin juli. Er komt aardig wat bij kijken om een product, in ons geval een mooi lokaal speciaalbier op de markt te brengen, maar dat hebben we er graag voor over. Wat hebben we de afgelopen week zoal gedaan:definitieve keuze gemaakt voor de naam van ons bier (dit houden we nog even geheim)nieuw ontwerp van ons logo voor op de website, facebook, instagram en op het flesjeontwerpenSEE DETAILS

Continue Reading
Brouwerij CAVE, Nieuws

In ons laatste bericht van eind april hebben we jullie geïnformeerd over de onderhandelingen met een verhuurder brouwer om met hem onze speciaalbieren te kunnen brouwen. De onderhandelingen zijn begin mei met succes afgerond en we zijn dan ook supertrots om te kunnen zeggen dat we begin juli ons speciaalbier in Voorschoten kunnen gaan lanceren. Ondanks de uitgestelde lancering in december zal jullie wachten worden beloond.Afgelopen weken hebben we alle voorbereidingen getroffen om ons in Voorschoten ontwikkelde speciaalbier en verfijnde receptuur geschikt te maken om in een grote capaciteit teSEE DETAILS

Continue Reading
PREVIOUS POSTSPage 1 of 2NO NEW POSTS