CAVE Brewery, Nieuws

Lancering van onze bieren medio 2019?

Hoe staat het met het op de markt brengen van onze speciaalbieren? De ontwikkelingen hebben de afgelopen maanden even op een laag pitje gestaan, mede ook door de lancering van de bieren van Brouwerij Voorschoten. Voorschoten heeft nu haar “eigen” en “eerste” speciaalbier en is ondertussen op meerdere verkooppunten verkrijgbaar. Is er dan nog markt en behoefte voor een ander speciaalbier uit Voorschoten? Goede vraag waar we de afgelopen maanden onderzoek naar hebben gedaan. Veel positieve reacties ontvangen om vooral door te gaan met het op de markt brengen van onze speciaalbieren en het organiseren van brouwworkshops

Op dit moment in gesprek met een brouwerij waar onze bieren gebrouwen zouden kunnen worden. Veel kleine (thuis)brouwerijen die bieren op de markt willen brengen kunnen (nog) niet alle noodzakelijke investeringen doen voor een brouwinstallatie en bijbehorende regelgeving (accijns, ed.). Deze brouwerijen kunnen capaciteit huren bij een commerciële brouwerij. Samen met de verhuurder brouwerij worden de bieren gebrouwen, gebotteld en klaar gemaakt voor de verkoop.
Voor CAVE Brewery zal dit op dit moment ook de manier zijn om onze speciaalbieren (receptuur) ontwikkeld in Voorschoten te laten brouwen met een verhuurder brouwerij. De gesprekken met de verhuurder brouwer lopen nog. Na verwachting zullen we op korte termijn hierover een beslissing nemen.

We houden jullie op de hoogte over de verdere ontwikkelingen.