Brouwerij CAVE, Nieuws

Wachten wordt beloond!

In ons laatste bericht van eind april hebben we jullie geïnformeerd over de onderhandelingen met een verhuurder brouwer om met hem onze speciaalbieren te kunnen brouwen. De onderhandelingen zijn begin mei met succes afgerond en we zijn dan ook supertrots om te kunnen zeggen dat we begin juli ons speciaalbier in Voorschoten kunnen gaan lanceren. Ondanks de uitgestelde lancering in december zal jullie wachten worden beloond.

Afgelopen weken hebben we alle voorbereidingen getroffen om ons in Voorschoten ontwikkelde speciaalbier en verfijnde receptuur geschikt te maken om in een grote capaciteit te kunnen brouwen bij onze verhuurder brouwer. Deze week was het dan eindelijk zover en hebben we een prachtig bier gebrouwen waar Voorschoten trots op mag zijn.


Ons bier zit op dit moment, na een lange en inspannende dag brouwen, in de vergistingtank. De vergisting zal enkele weken duren waarna het bier gebotteld kan gaan worden. Daarna nog hergisting op fles en etiketteren om zo vervolgens ook jullie ervan te kunnen laten genieten.

Tijdens dit proces wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de lancering in juli, zoals logo, etiketten, website, lokale media en social media. De naam is ondertussen veranderd van CAVE Brewery naar Brouwerij CAVE.

We houden jullie weer op de hoogte over de verdere ontwikkelingen.

Author


Avatar